Sajtószoba

Sajtószoba

Az MFB Invest Zrt. honlapjának Sajtószobáját elsősorban újságírók és a kommunikációs szakemberek számára ajánljuk.

 

 

 

 

Eseményeink

Regionális multikat és magántőkealapokat vizionálnak az állami hátterű kockázatitőke alapok

Az állami szerepvállalás jövőjéről osztották meg elképzeléseiket az állami hátterű alapkezelők és fejlesztéspolitikai intézmények vezetői. Nem feltétlenül az állami szerepvállalás csökkenésében, hanem a magántőke minél nagyobb mértékben való megjelenésével, jelentőségük megcsappanását vizionálják, miközben nemcsak sikeres exiteket, hanem regionális multikat is szeretnének látni.

Kockázatitőke-befektetés korona idején: lezajlott a 2020-as VC Summit konferencia

Budapest, 2020. szeptember 22. - Megtartották a 7. Venture Capital Summit-et, Magyarország őszi kockázatitőke-csúcskonferenciáját. Üzletfejlesztési szakértők, pénzügyi szakemberek és befektetésialap-kezelők előadásait hallhattuk kockázatitőke-befektetésről, a smart money és a kapcsolati brókerek szerepéről, a nemzetközi piacon elérhető lehetőségekről, és arról, hogy milyen hatást gyakorol a tőkebefektetésre az állami szerepvállalás

Vállalkozásfejlesztési workshop Székesfehérváron

2020. június 24. – A kis- és középvállalkozások finanszírozásának támogatására létrejött Székesfehérvár Városi Tőkealapról tartottak tájékoztató workshopot szerdán, a székesfehérvári Városháza Dísztermében. A résztvevők választ kaphattak arra is, hogy mit érdemes tudni a tőkebefektetésről.
Az eseményt olyan jól prosperáló, Székesfehérváron vagy környékén fejleszteni szándékozó vállalkozásoknak ajánlották, amelyeknek 100 millió és 1 milliárd forint közötti tőkeemelésre van szükségük további dinamikus fejlődésükhöz.

Sajtóközlemények