Felelősségvállalás

Üzleti döntéshozatalaink során értékelni kívánjuk az adott vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó társadalmi hasznosságot, az össztársadalmi szinten megvalósuló pozitív hatásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy Társaságunk tőkebefektetései által, indirekt módon hozzájárultunk többek között a környezetvédelemhez – a villamos energia és a kenőolaj megtakarítása útján – vagy éppen új munkahelyek teremtéséhez – a szülők munkahelyi visszailleszkedését támogató képzésekkel, fogyatékkal élők alkalmazásával.

A pénzügyi edukáció komoly kihívás és önként vállalt feladat Társaságunk életében. Mindennapi munkánk során a vállalkozások késő növekedési vagy érett fázisában lévő cégeit, döntéshozóit támogatjuk, edukáljuk, hogy az aktuális vállalat finanszírozási kérdéseiben vállalható, megfelelő és számukra hosszú távon is előnyös pénzügyi döntést tudjanak hozni.  Nyitottak és elkötelezettek vagyunk abban, hogy évről-évre több közös programot és képzést szervezzünk a Társaságunk környezetében tevékenykedő partnerekkel, vállalkozásokkal, egyéb szervezetekkel.

Korrupcióellenes, etikus magatartást biztosítunk minden körülmények között. Az MFB Invest menedzsmentje elkötelezett abban, hogy esélyegyenlőséget biztosítson kollégái számára, kortól, nemtől függetlenül; egészséges munkakörnyezetet teremtsen, ezáltal is erősítve a vállalati kultúrát és elköteleződést a Társaság mellett.