Corex Projektfejlesztési Kft.

A 2008-ban alakult, pályázati tanácsadással foglalkozó Corex Projektfejlesztési Kft. kötvényjegyzési programja keretében 2020. március 30-án zárt körben kibocsátott Corex 2024/I vállalati kötvényt az MFB Invest Zrt. 480 millió Ft összegben jegyezte le.

A Corex Projektfejlsztési Kft. a kötvénykibocsátásból származó forrásból finanszírozást nyújt a kötvénykibocsátást megelőzően 100 %-os tulajdonába került Marinus Homes Kft. részére, lakhatásra alkalmas úszóházak gyártása céljából.

A Marinus Homes Kft. a Magyarországon található úszóházakhoz képest egy lényegesen stabilabb, luxus kivitelezésű úszóházakat kínál az ügyfelek részére. Az új technológia lényege a modulszerű felépítés, így az úszóházak elemei előregyárthatóak, könnyen szállíthatóak és összeszerelhetőek, és mivel könnyen szétszerelhetőek, így egyszerűen javíthatóak. A vevők egy része az úszóházat állandó lakásnak, míg mások szabadidős tevékenység céljából vásárolják. Jelentős keresletet generálhat a kereskedelmi célú felhasználás is, mivel alkalmas szálloda, étterem, és bármely más vízparti szolgáltatás üzemeltetésére is.

Galéria

További információk